Vstup do nové sezóny se vydařil
SK SLAVIA PRAHA odbor zrakově postižených

Vstup do nové sezóny se vydařil

Kuželkářský oddíl OZP SK Slavia Praha vstoupil do nové kuželkářské sezóny opravdu impozantně. V sobotu 20. září jsme se zúčastnili 2. ročníku mezinárodního turnaje nevidomých a slabozrakých kuželkářů O pohár primátora města Trnava. V konkurenci jedenácti tříčlenných družstev naše trio hrající ve složení Reichel, Sychra a Zburník vybojovalo cenné druhé místo. Pro pořádek uvádím, že turnaj opět vyhrály Michálkovice - velmi silné družstvo z Moravy.

O týden později jsme startovali na 9. ročníku mezinárodního turnaje v maďarském Miskolci. Zúčastnilo se jej 17 čtyřčlenných družstev, z toho po dvou z Chorvatska, Rumunska, Česka (SK Slavia a Zrapos Opava) a jednoho ze Slovenska. Opravdu těžká konkurence, vždyť přijelo několik medailistů z posledního mistrovství Evropy! Naše čtveřice (Reichel, Sychra, Zburník a Webr) obsadila deváté místo.

V sobotu 4. října jsme vstoupili prvním utkáním do nového ročníku I. kuželkářské ligy. A byl to vstup pro nás velmi radostný, protože jsme dokázali porazit velmi kvalitní družstvo TJ Sokol Michálkovice na jejich dvoudráhové kkuželně výsledkem 1 954 - 1979 bodů, tedy o 25 bodů. Cenné dva body!

Ve dnech 10.-12. října budou naše dvě tříčlenná družstva startovat na turnaji v Rokycanech. Zbývající tři mistrovská utkání podzimní části sehrajeme v průběhu listopadu na naší kuželně.

Přijďte nás povzbudit nebo nám aspoň držte palce! S několikanásobným mistrem republiky Lokomotivou Brno hrajeme v sobotu 8. listopadu od deseti hodin na kuželně v areálu Slavie.

Jiří Reichel


Případné dotazy a připomínky předáme autorovi
Zpět na Výsledky a průběh her - kuželky
Zpět na úvod