Utkání s TJ Lokomotiva Ingstav Brno (8. 11. 2003)
SK SLAVIA PRAHA odbor zrakově postižených

Utkání s TJ Lokomotiva Ingstav Brno (8. 11. 2003)

Další dva cenné body

Po říjnovém vítězném utkání nad velmi silným družstvem TJ Sokol Michálkovice čekalo v sobotu 8. listopadu naše kuželkářské družstvo utkání s několikanásobným mistrem republiky TJ Lokomotiva Ingstav Brno. Protože se nám v trénincích daří a máme šest vyrovnaných hráčů, tak jsme se na zápas těšili. Jen pro přesnost uvádím, že družstvo je pětičlenné a do výsledku se počítají čtyři nejlepší výsledky. Měli jsme tedy problém, kdo bude sedět. Jako vedoucí jsem ukázal na sebe, protože se mi zcela nevydařil turnaj v Rokycanech.

Zápas z naší strany zahájila dvojice Václav Webr a Luboš Sychra. Vašek splnil očekávání a potvrdil tréninkovou úrodu a docílil 562 poražených kuželek. Poněkud hůř dopadl Luboš, který hodně chtěl a také na trénincích dobře házel. Při mistráku však jen 503 poražených kuželek. Bylo jasné, chceme-li uspět musejí zbývající tři hráči zahrát. V další sérii se od nás představili - Marie Sadílková a Zdeněk Zburník. Manča jako tradičně měla velmi pomalý rozjezd, vše však dohnala v druhé padesátce, takže celkový součet byl lichotivý - 555 bodů. Zdeněk hrál ve velké pohodě, povzbuzován novou přítelkyní a výsledek stál zato - 568 bodů. Velmi slibné pro výsledek zápasu!

K úspěchu bylo potřeba, aby dobře zahrála Mirka Sedláčková mladší. První pětadvacítka nicmoc, druhá slušná, avšak stále velké obavy o výsledek. Třetí a čtvrtá pětadvacítka byla jako z partesu. Po sto hodech - 547 bodů a radost Slavistů mohla propuknout"

Dosáhli jsme 2.231 bod, soupeř zůstal zpět o 32 body! Další dva cenné body do tabulky. Dva zápasy - dvě vítězství! Výsledek velmi cenný a dosažený za situace, kdy poražený docílil průměr na hráče téměř 550 bodů!

Držte palce, ve čtvrtek 20. listopadu hrajeme třetí utkání, a to se Zorou Praha.


Případné dotazy a připomínky předáme autorovi
Zpět na Výsledky a průběh her - kuželky
Zpět na úvod