Zápas podzimní části prvoligové soutěže se Zorou Praha (20. 11. 2003)
SK SLAVIA PRAHA odbor zrakově postižených

Další příznivá zpráva

Ve čtvrtek 20. listopadu sehrálo naše družstvo SK Slavia Praha třetí zápas podzimní části prvoligové soutěže se Zorou Praha. Tři zápasy, tři vítězství a tedy šest bodů!

V první dvojici za nás nastoupili Václav Webr a Zdeněk Zburník. Vašek se docela trápil, ale konečných 538 poražených kuželek bylo milých. Zdeněk to měl rozjeté opět velmi dobře, ke konci se mu tolik nedařilo, ale přesto dosáhl hezkého čísla 549. Soupeřova dvojice naháněla hrůzu - Luboš Krapka 553 a Josef Kořenek 556. V druhé dvojici za Slavii nastoupili Jiří Reichel a Marie Sadílková. Moje maličkost po slibném začátku jen522 bodů, zato Manča velmi slušivých 566 bodíků. Protože Mirka Nývltová ze Zory pouze 520, naše naděje výrazně vzrostly. Ve třetí rundě se zázrak nekonal - Franta Čelko 499 a Pavel Kilián 531 (oba ze Zory). Mirka Sedláčková začala impozantně, v druhé polovině to už tak nepadalo, ale celkem to dalo skvělých 559 bodů.

Po součtu čtyř nejlepších výsledků na každé straně bylo jasno - SK Slavia Praha zvítězila o 52 bodů! SK Slavia Praha - TJ Zora Praha 2.212 - 2.160 bodů.

I tentokrát poprosím o držení palečků - ve čtvrtek 27. listopadu hrajeme s velmi silným družstvem SKK Rokycany.

Pro úplnost ještě dodávám, že náš Saša Kozlík si ve čtvrtek udělal nához na mistrovskou výkonnostní třídu, když dosáhl fantastického výsledku - 603 body!


Případné dotazy a připomínky předáme autorovi
Zpět na Výsledky a průběh her - kuželky
Zpět na úvod